*/ ?>Към Flash версията на сайта
За оптимална работа препоръчваме IE8+, Chrome, Firefox, Safari и Opera.

„Марица Гардънс“ EАД има удоволствието да предложи на вниманието на настоящи и бъдещи членове на клуб „Марица Гардънс“ новите архитектурни предложения за
блок 20 – в строеж.

При реализацията на новите сгради, следвайки традицията да предлага апартаменти, с най-високия за град Пловдив стандарт, „Марица Гардънс“ ЕАД акцентира върху три, от прецизно подбраните елементи на техническата спецификация:

 • височина на апартаментите - до 2,80 метра;
 • сертифициран звуко-шумоизолационен детайл на фирмата „Wienerberger“ по границата на всеки апартамент, включително и тази към етажния коридор;
 • покривна топлоизолация – минерална вата – 15 сантиметра;

За последователно разглеждане на новата визия на блок 20 и съответните етажни разпределения кликнете върху изображенията по-долу

Блок 20 - в строеж


Етажни разпределения - блок 20

За последователно разглеждане на новата визия на блок 20 и съответните етажни разпределения кликнете върху изображенията по-долу.

Блок 20 - в строеж

Етажни разпределения - блок 20

Aпартаменти - в строеж

С изграждането на сградa 20 „Марица Гардънс“ЕАД приключва със застрояването на собствения си парцел. Квадратурите на апартаменти в стоеж, варират от 55 кв.м. за апартаменти с една спалня, до 85-100 кв.м. за апартаменти с две спални и 110-250 кв.м. за апартаменти с три спални. Уникалните апартаменти на първия етаж във всеки блок разполагат с прилежащи към тях частни градини с площ от 27 кв.м. до 110 кв.м.

Нов акцент в архитектурния дизайн са предложените за продажба апартаменти, тип мезонет със собствена градина с квадратури от 135 кв.м. до 168 кв.м.

Марица Гардънс продава собствените си апартаменти в Пловдив без комисионна за Купувача и без посредник.
Продажба на апартаменти се извършва в офиса на компанията в комплекс „Марица Гардънс“, блок 9, офис 2.

Реализация

JOINT VENTURE OF EdR Real Estate (Eastern Europe) & ALBIS HOLDINGS BV.
За оптимална работа препоръчваме IE10+, Chrome, Firefox, Safari и Opera.

".$str."

"; }; if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],'MSIE 6.')) { echo "

".$str."

"; }; ?>

MG Four Seasons Gallery

Марица Гардънс в четири сезона – галерия от снимки

За да разгледате галерията, кликнете върху произволна снимка. Над 200 реални снимки от комплекса може да намерите в Инстаграм: @maritza_gardens

   Апартаменти в Пловдив, директно от инвеститора?Апартамент в Марица Гардънс!Имот в Пловдив на добра цена, без посредник !

Луксозно строителство

„Марица Гардънс“ е самостоятелен жилищен комплекс от затворен тип луксозно ново строителство, предлагащ имоти в Пловдив с най-високия за града стандарт.
Оригиналният архитектурен дизайн на сградите, ниската им гъстота, средната им височина и луксозните параметри на апартаментите в тях предоставят на обитателите си качество на живот с висок стандарт.

16

Апартаменти с акт 16

Предвид проявения през годините интерес към „Марица Гардънс“, комплексът разполага с ограничен брой апартаменти с акт 16. Раздел „Планове“ предоставя актуална информация за свободни наличности. Адекватно на строителния процес, новите сгради, поетапно и в срок, ще получат удостоверение за въвеждане в експлоатация (акт 16), следвайки примера на изградените и влезли в експлоатация блокове на комплекса. „Марица Гардънс“ продава собствените си апартаменти в Пловдив без комисионна за Купувача и без посредник.
Продажба на апартаменти се извършва в офиса на компанията в комплекс „Марица Гардънс“, блок 9, офис 2.

Жилищен комплекс

“Марица Гардънс” е жилищен комплекс, привлекателен за всеки, който иска да се радва от една страна на градския стил на живот, а от друга - на живота в благополучие. Просторният парк върху площ от 4 387 кв. метра във вътрешността на комплекса, предлагащ изобилие от зеленина, места за отдих, фитнес уреди, детски площадки, мини голф игрище с 9 пътеки и обособени паркоместа на открито, както и живописната гледка към река Марица и парк “Отдих и култура”, са сред основните предимства на “Марица Гардънс”.

Локация

Разположен върху площ от 40 дка в северозападната част на града, в близост до Езикова гимназия “Пловдив“, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“- нова сграда и Окръжна болница, жилищен комплекс „Марица Гардънс“ е отлино комуникационно обезпечен с асфалтиран достъп до всяка една от структурите на комплекса и директен излаз към бул. „България“, който осигурява лесен достъп до централната част на Пловдив, АМ Тракия и изходите на града.


Информация за Марица Гардънс:

 • Разположен сред богата паркова среда с живописна гледка към река Марица;
 • Просторен парк върху площ от 4 387 кв. метра с изобилие от зеленина разположен във вътрешността на комплекса;
 • Мини голф игрище с 9 пътеки, места за отдих, фитнес уреди, детски площадки;
 • Изцяло изградена модерната инфраструктура, телекомуникационна обезпеченост, обособени наземни и подземни паркоместа към всеки апартамент или подземен гараж , оборудван с автоматична врата с дистанционно управление;
 • Непрекъснат контролиран достъп, ежедневна поддръжка на общите части на комплекса, сезонно озеленяване, 24 – часова охрана;
 • Хранителен магазин;
 • Фитнес;
 • Непосредствена близост до: ЕГ „Иван Вазов“, ЕГ „ Пловдив“, ПУ „Паисий Хилендарски“ – нова сграда, Окръжна болница;
 • Продажби на апартаменти се извършва в офиса на компанията, в комплекс „Марица Гардънс“, блок 9, офис 2, директно от инвеститора, без посредник.

MG блокове свободни апартаменти

За визуализация архитектурата на предпочитания от Вас апартамент, моля кликнете върху съответния номер в листата – свободни апартаменти, по-долу.

СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ:

Други проекти

 • Photo